TV Animatie commercial?

Een voordeel van een animatie tv commercial video is dat het kostenefficiënt is. Er zijn geen acteurs nodig wat scheelt in kosten. Acteurs hanteren hogere tarieven voor het afkopen van de rechten voor een internationale, nationale of lokale tv-commercial. Ook de kosten voor het huren van een studio of locatie en de daarbij horende props zijn niet van toepassing.

Waarom Big Fish Animatie voor uw TV Commercial?

Big Fish Animatie maakt altijd producten op maat. Daardoor heeft u de zekerheid dat alle illustraties voor de animatie speciaal voor u ontwikkeld worden en daardoor een unieke look & feel hebben die bij uw huidige communicatiemiddelen aansluit. Wij zorgen ervoor dat uw merk, product of dienst nog meer gaat leven.
Door te kiezen voor Big Fish Animatie heeft u volledige controle over alle stappen binnen het proces waardoor er niets mis kan gaan. Daarnaast beschikken wij over een team van specialisten zoals copywriters, art directors, illustratoren en animatoren. Hiermee hebben wij alles in huis om een krachtige tv animatie commercial te ontwikkelen.

Een geanimeerde tv-commercial | De voordelen

Een van de voordelen is zoals eerder genoemd het kostenplaatje. Daarnaast heeft u volledige controle over het eindproduct. Wij ontwikkelen samen met u een voice-over tekst en wanneer u die heeft goedgekeurd gaan we het storyboard en een keyvisual ontwikkelen. Als dat ook helemaal naar uw wens is gaan we verder met het ontwikkelen van de visuals. Wanneer deze akkoord zijn gaan we beginnen aan het animeren. Zo heeft u bij elke stap volledige controle en zal er altijd een eindproduct uitkomen waar u achter staat.
Daarnaast beschikken wij over een grote databank aan voice-over acteurs in zo goed als iedere taal. Hierdoor kunnen wij altijd een ruime selectie aan stemmen aanbieden die binnen uw budget passen en aansluiten op uw boodschap en doelgroep.
Vaak moet uw boodschap in een 15 tot 30 seconden durende televisie commercial overgebracht worden. Door animatie te gebruiken heeft u over iedere seconde volledige controle. Zowel inhoudelijk als visueel. Wij voorzien u uiteraard van een gedegen communicatieadvies.
Een geanimeerde commercial is eenvoudiger aan te passen dan een gefilmde commercial omdat we niet te maken hebben met weersomstandigheden of de beschikbaarheid van acteurs. Ook is het na het ontwikkelen van de eerste animatie commercial, goedkoper om een tweede variant te ontwikkelen omdat de visuele stijl dan al ontwikkeld is.

TV animatie commercial laten maken

Tv-commercials zijn nog steeds een zeer goede manier om een grote groep te bereiken. Door rondom bepaalde programma’s uw commercial te tonen, kunt u een specifieke doelgroepen targetten. U kunt ook kiezen om de televisiecommercial regionaal in te zetten. Dat vraagt echter wel om een andere aanpak en heeft een ander kostenplaatje dan een landelijke of internationale tv commercial.
Daarnaast is een door ons ontwikkelde televisiecommercial ook online inzetbaar. Dat kan in de vorm van een Youtube commercial of onder andere Facebook, Linkedin of Instagram advertenties.
Het is ook mogelijk om de door ons ontwikkelde commercial op uw website in te zetten en op uw Youtube of Vimeo kanaal. Wij zorgen ervoor dat alle benodigde rechten worden afgekocht.

Animatie video commercial op maat gemaakt

Een animatie commercial heeft als voordeel dat hij eruit springt. Het valt extra op tussen alle andere gefilmde advertenties. Onze animatie video commercials zijn altijd op maat gemaakt en ontwikkeld op basis van uw huisstijl. Ze sluiten naadloos aan bij uw bestaande communicatiemiddelen. Daardoor valt uw commercial en uw bedrijf, product of dienst nog beter op.