Onze cases. Helder verhaal.

Harm Alarm Case Animatie 2

Harm Alarm

Harm alarm wordt al jaren ingezet op televisie door de overheid om inbraken te voorkomen. Bigfish vertaalde dit karakter naar verschillende animatievideo’s.

ProRail Case

ProRail

Ontdek hoe wij de boodschap van ProRail hebben omgezet naar illustraties en animaties. Een complete huisstijl die past bij het merk en de doelgroep die zij proberen te bereiken.

AEGON Case

Aegon

Aegon wil klanten in staat stellen om zelf bewust keuzes te maken voor een gezonde financiële toekomst. Wij hebben deze boodschap vervolgens omgezet in illustraties en animaties.

ANWB Case Video Publicatie

ANWB

ANWB staat iedere dag klaar voor haar leden en ondersteunt op het gebied van pechhulp, verkeersveiligheid, verzekeringen en vrije tijd. Hiervoor hebben wij gepaste illustraties en animaties gemaakt.

PLUS supermarkten case

Plus

Plus supermarkten vroeg ons om het nieuwe loyaliteitsprogramma voor kinderen tot leven te brengen. We ontwikkelden vrolijke karakters en brachten deze geanimeerd tot leven.

Keuzes maken. Altijd lastig.

Jouw verhaal helderer, efficiënter en eenvoudiger vertellen? We helpen je graag op weg bij het maken van de keuze die het beste bij jouw bedrijf past.