Animatie video laten maken door Big Fish Animatie

Wilt u een animatie video laten maken? Big Fish Animatie maakt altijd op maat gemaakte animatie video’s die volledig aansluiten bij uw huidige communicatie-uitingen. Big Fish Animatie bedenkt en creëert 2D en 3D animatie films van concept tot verwezenlijking.
Ons hoofdkantoor in Eindhoven zit slechts 15 km van de Belgische grens. Wij starten altijd met een intakegesprek. Dat kan bij ons op het kantoor maar wij kunnen uiteraard ook uw kant op komen. Daarnaast bieden wij ook de optie om dat via Skype te doen.

Met een Animatie video kunt u uw product of dienst idealiter in 60 tot 90 seconden op een heldere wijze uitleggen. Mocht u meer tijd nodig hebben om een product of dienst uit te leggen dan kan dat natuurlijk ook. Wij zullen samen met u kijken wat de optimale lengte voor uw animatie video is.

Big Fish animatie heeft een team van specialisten die uw boodschap helder, effectief en simpel kunnen uitleggen aan uw doelgroep. Van copywriters, illustrators, motion designers tot art directors. Wij hebben het allemaal in-house waardoor we gestroomlijnd tot een professioneel en overtuigend eindproduct komen.

Big Fish Animatie maakt gebruik van de kracht van beeld, tekst en geluid om informatie met veel impact over te brengen. Ons uitgangspunt is om uw verhaal om te zetten naar een originele op maat gemaakte animatievideo die past bij uw bedrijf, huisstijl en doelgroep.

Animatie video laten maken | Hoe gaan we te werk?

We starten met een intakegesprek. Wij bieden u de mogelijkheid om naar uw kantoor te komen om de briefing door te nemen maar uiteraard kunt u ook bij ons kantoor in Eindhoven of Amsterdam langskomen. In het kennismakingsgesprek bespreken we onder andere welke boodschap u over wilt brengen naar welke doelgroep. Graag ontvangen we in dit gesprek informatie over onder andere:

  • De doelgroep
  • Het doel van de animatie video
  • Uw huisstijl
  • De visie
  • De product(en) of dienst(en)
  • USP’s
  • Voorbeeld(en) van animaties die u aanspreken

Bekijk hieronder enkele animatie video voorbeelden

Animatie video laten maken?

Onze Animatie Video Showreel: