Animatie laten maken?

Binnen een minuut je boodschap helder overbrengen aan de doelgroep? Dat kan.
Big Fish animatie creëert en produceert animaties op maat voor jouw product of bedrijf. Vanaf het ontwikkelen van het concept, het schrijven van een passende voice-over tot het toevoegen van muziek. Van het begin tot het einde zorgen we samen met jou voor een originele animatie.

Animatie laten maken door Big Fish Animatie

Wanneer je een animatie laat maken door Big Fish Animatie is het bij ons van groot belang dat je actief betrokken bent bij het proces. We willen zoveel mogelijk bruikbare informatie hebben die we eventueel kunnen verwerken in de animatie. Wil je een boodschap overbrengen en hoe komt deze het beste aan bij de doelgroep? Heeft u zelf ideeën of laat u onze fantasie de vrije loop gaan? Elk bedrijf heeft een eigen huisstijl, het is dan ook goed om deze te verwerken in de animatie. Zo creëert u herkenning bij de doelgroep.

Al deze informatie wordt overgebracht in een gesprek. We gaan aan tafel zitten om te sparren over ideeën en informatie uit te wisselen. Aan het eind van dit gesprek gaan we aan het werk. Een volledig concept wordt uitgeschreven en een storyboard wordt opgemaakt. Dit storyboard wordt teruggekoppeld. Om er zeker van te zijn dat wij als producent op een lijn zitten met de klant is het wijs om regelmatig terugkoppeling te vragen, zo ontstaan er geen onduidelijkheden. Feedback geven is dan natuurlijk mogelijk. Na de goedkeuring van het concept en het storyboard kan het animeren beginnen. We maken een aantal key visuals. Deze laten zien wat de stijl wordt van de animatie. Na dit terug te hebben gekoppeld en eventuele feedback te hebben ontvangen kunnen we het filmpje gaan produceren.

Dan is er nog de keuze voor een voice-over stem. Moet het een man of juist een vrouwelijke stem zijn? We leveren een aantal opties aan en er kan een keuze worden gemaakt. Is de keuze gemaakt? Dan kan de voice-over de tekst in gaan spreken.
De animatie is nu bijna af. Ondertussen zijn we druk bezig met de oplevering van de eerste versie. Wij plaatsen, na ontvangst, de voice-over onder de animatie. Ook de muziek wordt nu gekozen. De eerste versie is nu klaar om opgeleverd te worden.
Meestal, om het proces vlot te laten verlopen, is er een dag tijd om feedback te geven op de eerste versie van de animatie. Na de feedback te hebben ontvangen zetten we de puntjes op de i. De animatie is nu volledig afgerond en de final versie kan worden opgeleverd.

Animatie video: een leuke efficiënte manier van informatie overbrengen

Snel schakelen is onze kwaliteit. Een animatie laten maken is dus een vlot lopend proces met een verbluffend eindresultaat. In een korte tijd wordt een lange boodschap vertaald naar een leuke manier van informatie overbrengen zonder de aandacht van de klant te verliezen.

Animatie film laten maken?

Neem direct contact met ons op!

Onze werkwijze:

Uw verhaal, boodschap, dienst of product snel en simpel uitleggen?
Met ons team hanteren wij een eenvoudige en transparante manier van werken:

  • Vaste project prijs
  • Intake / briefing
  • Concept voorstel
  • Storyboard
  • Professionele voice-over
  • Animeren
  • Correctieronde
  • Opleveren in gewenst formaat

Offerte opvragen:

Wij houden niet van verrassingen achteraf en werken op basis van vaste project prijzen.
Na een intakegesprek kunnen wij deze met u samen formuleren.
Wilt u een animatie laten maken? Vul het contact formulier in en vraag direct een offerte op!